Junior Boekhoudkundig Medewerker

Description

Junior Boekhoudkundig medewerker

Jij zoekt een brede financieel administratieve functie waar jij je kennis en drive in de praktijk kan brengen. Het liefst werk je voor een nuchter, altijd groeiend en zeer ondernemend familiebedrijf. Een bedrijf waar gedreven mensen alle kansen krijgen om zichzelf te blijven uitdagen. Je maakt deel uit van de financiële administratie van Tollenaar Industries en zal je werkzaamheden gaan doen voor voor alle onderdelen van de groep, allen gevestigd in Zwolle. Je staat er niet alleen voor, je krijgt alle support van ervaren collega’s die jou gaan helpen je draai te vinden en snel “up and running te zijn”. Zet jij ook je schouders onder een perfecte administratie? Zorgen wij voor een fijne baan met voldoende kansen om je in de toekomst verder te ontwikkelen binnen ons gezonde familiebedrijf!

Jouw uitdaging als Junior Boekhoudkundig medewerker

Je uitdaging is breed en kan, en mag, je na je inwerkperiode zelf ten dele vormgeven! Daag ons uit met frisse ideeën, werk waar jij blij van wordt en wat je graag wil leren. Vaststaat is dat het grootste deel van je werk de financiële administratie voor meerdere technische bedrijven wordt, maar dat er genoeg andere taken bijkomen die jou de afwisseling en uitdaging geven die jij zoekt. Een belangrijk onderdeel van je werk wordt procesverbetering.

Een greep uit jouw werkzaamheden:
- het bijhouden van planningen en urenstaten;
- opstellen onder aanneming contracten/garantieverklaringen;
- diverse kantoorzaken;
- plannen en organiseren van flexkrachten en zzp personeel;
- bestellingen doen voor kantoor en werkplaats;
- verwerking inkoopfacturen;
- verzamelen bonnen en beheren van de kas;
- klaarzetten betalingen;
- urenverwerking;
- voorbereiding van omzetcijfers en afwikkeling van periode cijfers;
- contractbeheer;
- personeelsadministratie, aanmaken & mutaties
- inboeken van goederen.

Requirements

Wij gaan voor een perfecte administratie, ga jij voor jouw en onze ontwikkeling?
We zoeken een fijne, energieke en leergierige collega die ook graag meedenkt over hoe dingen nog beter kunnen. Je hebt ervaring met financiële administratie. Je voelt je verantwoordelijk voor het werk wat je levert en neemt met “half werk” geen genoegen. Je voelt je thuis binnen een technische werkomgeving met de nodige afwisseling en dynamiek. Je werkt graag geordend en ziet echt het belang van een perfecte administratieve afhandeling. In drukke tijden weet jij goed je prioriteiten te stellen en als het werk erom vraagt stel je jezelf flexibel op.

Verder vragen we van je als:
- afgeronde MBO- of HBO opleiding in financiële richting;
- een goede beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift;
- affiniteit met softwarepakketten, Ridder is een pré.

We vragen veel, maar bieden je meer!
Het allerbelangrijkste: je gaat werken in fijne werkomgeving waar je echt interessant werk gaat doen met veel afwisseling. Samen gaan wij voor steeds beter en ook jouw mening wordt vanaf dag één serieus genomen. Tollenaar Industries is financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren om zo onze unieke positie te behouden en daar waar mogelijk uit te bouwen. Wij zorgen ervoor dat jij je uitdaging kunt vinden en, zeer essentieel, kan blijven vinden.

Daarnaast bieden we je, naast een goed salaris, de volgende arbeidsvoorwaarden:
- 8% vakantiegeld
- 25 verlofdagen
- 13 ADV dagen
- pensioenregeling
- mogelijkheid tot deelname collectieve ziektekostenverzekering


Tollenaar Industries een ondernemend familiebedrijf
Tollenaar Industries is van oorsprong een Nederlandse organisatie, gevestigd in Nederland, Duitsland en Zuid-Afrika. In Nederland maken bedrijven als Tosec, Teqram, Martec en TME in Zwolle er deel vanuit. Tollenaar Industries is in staat om in de marktsegmenten waar het actief is onderscheidend tot zelfs uniek in de wereld te zijn. Voor onze ruim 200 groepscollega’s in Zwolle staan persoonlijke ontwikkeling en werkplezier voorop. Door actief samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn, ondernemerschap te tonen en volop te investeren in innovatie, creëren wij als individuele bedrijven maar ook als groep geweldige (totaal)oplossingen voor onze klanten. Dat vertaalt zich niet alleen in de lange relaties die we met onze klanten hebben, maar ook in het feit dat ons personeelsverloop relatief laag is en, ondanks een lage gemiddelde leeftijd, lange dienstverbanden meer regelmaat dan uitzondering zijn. Ga jij als nieuwste lid van de familie meebouwen aan het succes van TME en Martec? Je bent van harte welkom!


Zoek jij geen baan maar een loopbaan?
Voor functie-inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Martin Bruins via 06-19362826 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.