Academic Vision Guided Robots Developer

Description

Word jij enthousiast van termen als nog-niet-eerder-gedaan, computer vision, robotica, intelligente systemen, inverse-kinematics, Fourier transformatie of andere wiskundige hersenkrakers? Misschien moet je dan even verder lezen šŸ˜‰
Bij Teqram (onderdeel van Tollenaar Industries) werken we aan doorbraken in vision guided robotics en de autonome fabriek. We zijn ter uitbreiding op zoek naar meerdere getalenteerde vision guided robotics developers. Lijkt het je gaaf om robottechnologie te onderzoeken, te ontwikkelen Ʃn te bouwen waarmee robots 'menselijke' vaardigheden verkrijgen? Hierbij kun je denken aan vision, touch en hand-oog coƶrdinatie. Humor hebben onze robots niet, maar daarvoor zorgt het team. Ben jij toe aan de uitdaging van je leven? Wij bieden je een geweldige werkomgeving waar je kunt samenwerken met de knapste koppen om een nieuwe industriƫle revolutie op gang te brengen!


Klaar voor een visionaire carriĆØrestap?

Sommigen zeggen dat het onmogelijk is, wij zeggen dat het mogelijk is. Ons doel is om toepassingen te 'kraken' die niet geautomatiseerd kunnen worden door conventionele industriĆ«le robots. Dat doen we door systemen te ontwikkelen die 'zien', ā€˜aanrakenā€™ en ā€˜beslissenā€™. Een van onze systemen is bekroond met zowel een wereldwijd toonaangevende industrieprijs alsook patenten. Dit is nog maar het begin want we blijven nieuwe toepassingen ontwikkelen en bestaande door ontwikkelen. In deze rol zal jij een belangrijke bijdrage leveren aan ons vision guided software framework. Leren en jezelf ontwikkelen is inherent aan deze functie, want je zit in het team dat dit voor het eerst gaat doen. Dit is dus je kans om het verschil te maken en straks vol trots te kijken naar jouw bijdrage aan deze baanbrekende technologie.

Wat ga je dagelijks doen?

 • De software-stack van onze systemen bouwen;
 • Ontwikkelen, toepassen en verbeteren van machine vision;
 • Code schrijven voor real-time robotapplicaties. Je hebt letterlijk een compleet robotsysteem tot je beschikking;
 • Wiskundige problemen oplossen om de veelzijdigheid van onze vision geleide robots te vergroten;
 • Werken in een team om ervoor te zorgen dat software en hardware een robuust, industrieel hoogwaardig systeem vormen;
 • Dagelijkse interactie met onze CTO;
 • Testen en implementeren van je oplossingen samen met test-engineers en/of eindgebruikers;
 • Het aanpakken van een reeks verschillende uitdagingen in onze software en systeemarchitectuur.

Requirements

Waar ander zeggen ā€œhet kan nietā€ hoor jij ā€œhet kanā€

Daarvoor met je gezond eigenwijs zijn en dat ben jij als geen ander. Je bent een creatieve geest die graag samenwerkt met andere slimme geesten. Je combineert creativiteit met de drang om te bouwen en de nitty-gritty details te implementeren. je hebt de moed om af te wijken van de conventionele manier van doen. Bij het brainstormen zoekt je naar de beste oplossing, ook al is die niet de jouwe. JE bent een snelle zelflerende leerling. Je geeft prioriteit aan je eigen werk in een dynamische R&D omgeving. Je bent sympathiek en vindt het leuk om teamleden te helpen. Wat wij doen is nog nooit eerder gedaan, of in ieder geval nog nooit van gehoord šŸ¤£. Jouw talent en leervermogen betekenen voor ons dus veel meer dan de perfecte ervaring in het maken van industriĆ«le software.

Je bent van harte welkom om te reageren als je beschikt over:

 • WO werk- en denkniveau en een diploma in natuurkunde, wiskunde, informatica, werktuigbouwkunde, of elektrotechniek;
 • Ervaring of sterke affiniteit met computer vision en robotica;
 • Ervaring met geavanceerde softwareontwikkeling;
 • Communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels.


Ok, dit ben jij, maar wie zijn wij?

Wij zijn Teqram, leuk je te ontmoeten! Teqram is de wereldwijde pionier in "vision guided robotics" en autonoom produceren. Wij verhogen radicaal de flexibiliteit van industriƫle robots en maken autonoom produceren mogelijk. Wij bouwen de software en hardware om robotsystemen perfecte "hand-oog" coƶrdinatie te geven.

Onze cultuur is het best te omschrijven als informeel, dynamisch en sociaal. Alle deuren staan altijd open en ook jij hebt waarschijnlijk een dagelijkse interactie met de oprichters. Deze mannen staan te popelen om naar je ideeƫn te luisteren en willen graag vooruit, samen met jou en het team. Ervaring is geweldig, creatieve ideeƫn en de drive om ze te realiseren nog groter. Kom jij ons team versterken? Wij geven je de kans om deel uit te maken van iets unieks.

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"ā€‹ - Arthur C. Clarke


Waarom werken bij Teqram?

Allereerst: een enorme uitdaging en de kans om jouw ideeĆ«n (OK, als ze goed zijn ;-) tot leven te zien komen en bij te dragen aan de verovering van smart industry 4.0. Daarnaast werk je in een zeer technische en creatieve scale-up omgeving met een diverse mix van collega's. Onze R&D en productiefaciliteit bevindt zich in Zwolle (overigens: een van de beste plekken om te wonen in Nederland). Je maakt deel uit van een internationaal bedrijf met een scala aan carriĆØre- en opleidingsmogelijkheden. We zoeken de beste softwareontwikkelaars, en zorgen ervoor (ook financieel) dat ze willen blijven!


Ben jij klaar voor de uitdaging van je leven? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Martin op 06-19362826 of reageer direct via onderstaande ā€˜solliciteerknopā€™.

Teqram hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma's en een identiteitsbewijs te zien krijgen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.